srijeda, 24. studenoga 2010.

LTD

Jedna od osnovnih strategija koja ima na desetke inačica,koju najviše vole početnici, a neki profesionalci i žive od nje,jest LTD ili ti Lay the draw strategija.
Strategija se temelji na ulazu u trejd tako da prodaš draw,x ili neriješen ishod i čekaš zgoditak. Jako puno je verzija kako se to može odigrati kada padne gol (ako padne),i što ako ga neko određeno vrijeme nema. Bitan je odabir utakmice i dobra analiza meča. Koeficijenti koji se uzimaju opet ovise o strategiji s kojom trader ulazi u trade i kreću se uglavnom od 3,2 do 5,5. Kada igraš utakmice sa izraženim favoritom nije svejedno tko će povesti,pa tako ako povede lošija momčad koef. može čak i malo pasti ili ostati na istoj razini. Treba znati i u tim momentima odreagirati. Isto tako ima utakmica kada bez obzira tko poveo imaš zajamčen profit ( koji sa jednim golom nije prevelik,ali profit je profit ).Ima onih koji čekaju i 2:0, 0:2 ili da netko povede 2 gola razlike. Mnogi točno znaju kada će napustiti market u slučaju da nema golova ili je izjednačen rezultat,sa prihvatljivim minusom,neki vole kombinirati lay x sa CS marketom...

Svima je cilj isti: PROFIT na duži vremenski period.

U tom duhu evo i jedna svježa sličica večerašnjeg meča između Ajaxa i Reala,gdje je Real razbio Ajax 0-4.
Plan je bio ući na lay x. Vjerovalo se da će biti otvorena utakmica gdje Ajax mora jurišati na pobjedu,dok sa druge strane imamo Real o kojem ne treba puno pričati. Bila je i opcija kombiniranja CS rezultata sa LTD,ali nakon odgledanih 15-20 minuta dalo se naslutiti da će to biti jednosmjerna utakmica u kojoj nema potreba za žurbom što se tiče CS marketa. Ostalo znate sami. Profit od 90 eura u svakom slučaju nije za zanemariti.

Nema komentara:

Objavi komentar