subota, 20. travnja 2013.

TESTIRANJE BEZ OBAVEZE

Dugo se nije pisalo po blogu prvenstveno zbog nedostatka vremena, ali i motiva. Nastojat ću pisati ono što radim na betfair kladionici. Ideja ja jako puno, samo je pitanje hoću li imati volje svakodnevno ažurirati, a na to će utjecati i u kojem će pravcu ići ono što ću raditi.
Dakle, blog će meni poslužiti kao nekakav dnevnik i motivator da to što radim radim koliko toliko uredno.
Dugo nisam bio u kladioničarskim vodama i vidim da se ništa manje ne kladi nego prije 10 ili 15 godina. I dalje je jako puno nadobudnih blogera/fb magova koji prodaju tzv. dojave i super tikete. Što reći...svima koji daju svoj novac za tako nešto želim puno sreće...trebat će im.
Svaka čast ljudima koji rade kvalitetne i argumentirane analize, te pokušavaju uvjeriti kladitelje da je samo jedan način kako se može doći do zarade na kladionicama. Zasigurno to nisu dojave koje se prodaju na fejsu ili sms servisima, već je to igra sa money managmentom ( s glavom i repom, sa planom i programom, sa čeličnom disciplinom...). Ima i takvih na netu, ali treba ih prepoznati i naravno pratiti.
No niti najbolji savjetodavni servisi sami po sebi neće donijeti novac. Kladionice su „neprijatelj“ spreman na sve. Samo pojedinci uhvate dobre koeficijente ( koef. koje daju i bilježe oni koji prodaju tipove), a kada netko ima ROI 0,73 % na mjesečnoj razini sa bankom od 500 kuna…onda se redovito odustaje od pravilne igre i vraća se igri na sve ili ništa (naravno dugoročno je to ništa) .
Ono što ću pokušati, za početak, jest to da ću postavljati uglavnom tipove u live igri ili tzv. in play događaje. Pratiti ih mogu samo oni koji ih uoče onaj moment kada ih ja „izbacim“.
Napominjem da je riječ o testu. Ne dajem nikava obećanja i prognoze.
Bit ćemo prisutni i na fb stranici  Betfair Trader

Nema komentara:

Objavi komentar